SZOLNOKI TURISZTIKAI KÖZPONT

320 férőhely, 16 hektáros bekerített terület, 6 db előadóterem!

Nagy létszámú táborok, gólyatáborok, rendezvények, céges programok, lakodalmak, szabadtéri programok kiváló helyszíne.

Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyének legcsodálatosabb részén, a Tiszaliget legvégén várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat az Alföld legnagyobb 320 férőhelyes ifjúsági tábora a Turisztikai és Szabadidő Központ.

Tiszaliget Élménysziget tájkép

A 16 hektáros bekerített terület ideális kiinduló pontja lehet a kerékpáros és vízi túráknak, általános-, középiskolás és családi kirándulásoknak. A fenyő és platán fák árnyékában edzőtáborok, főiskolás és egyetemista gólyatáborok, erdei iskolák is otthonra lelhetnek.

A tábor öt darab 25 férőhelyes és egy 80 férőhelyes előadóterme egész évben ideális feltételeket kínál átképzésekhez, több napos tréningekhez, konferenciákhoz, kertjében több ezer fős szabadtéri rendezvényekhez is.

Aki persze “csupán” pihenni szeretne, az is megtalálhatja számítását. A Turisztikai és Szabadidő Központ területén sportpályák csábítják focizásra, kézilabdázásra, kosárlabdázásra a mozgás szerelmeseit, vagy épp kerékpárt bérelve bejárhatják Szolnokot és környékét. Egy kis teniszezéshez, fürdéshez azonban elég néhány perc séta az árnyas fák alatt.

A tábortól 300 méterre ugyanis kitűnő teniszpályák és termálvizes, csúszdás strand várja a szórakozni vágyókat. No, és ne feledkezzünk el a Tiszáról, hol a horgászok az év bármely szakában csalit vethetnek a harcsáknak, pontyoknak.

Ha pedig véletlenül épp nem akad hal a horogra, akkor sem marad éhen a család. A Turisztikai és Szabadidő Központ saját éttermében ízletes falatokkal várják a vendégeket.

A nap végén pedig a büfé kis kerthelyiségében egy pohár üdítő, vagy egy korty bor mellett mesélheti el ki-ki egész napos kalandjait, hogy aztán a 3-4-6 ágyas zuhanyzós WC-s kőházak vagy apartmanok valamelyikében álomra hajthassa a fejét.

Elhelyezés:

– 28 db 3 ágyas szoba, 14 db zuhanyzós, WC-s kőházban
– 14 db 4 ágyas szoba, 7 db zuhanyzós, WC-s kőház (emeletes ágyas)
– 28 db 6 ágyas szoba, 14 db zuhanyzós, WC-s kőház (emeletes ágyas)
– 3 db Apartman

Termek:

– 1 db 200 férőhelyes nagyelőadói és rendezvényterem: 25.000,-Ft/nap
– 5 db 25 férőhelyes kisterem bérleti ára: 1500 Ft / óra
– 1 db 80 fős konferenciaterem bérleti ára: 2500 Ft / óra
– 1 db Társalgó bérleti ára: 4000 Ft / óra
– Nyári napközis foglalkoztató : 3000 Ft / óra