Élménysziget Szolnok – Gasztronómia

Házias, ízes ételek saját éttermünkben – aki itt jár, jól lakik és jóllakik!

A Turisztikai és Szabadidő Központ területén található 150 – 100 és  50 férőhelyes termek, éttermek egyaránt alkalmasak különböző céges, családi és egyéb rendezvények megtartására. A házias ízeket kínáló étterem egész évben várja vendégeit.

Élménysziget Ifjúság Étterem, gasztronómia

Nyitva tartás: rendezvénynapokon 10 órától 22 óráig.
Előfizetéses menü fogyasztása munkanapokon 11 órától 14 óráig.
Esküvőkön és egyéb 100 fő feletti csoportos vacsorafogyasztás esetén az étterem hajnalig áll a vendégek rendelkezésére.

 Éttermi áraink táborlakók részére

A Turisztikai és Szabadidő Központ területén üdülő táborozó vendégek részére a napi háromszori étkezést az étterem biztosítja.

Diákmenü 14 éves korig: 2.250,-Ft
– Reggeli: 450 Ft
– Ebéd:      950 Ft
– Vacsora: 850 Ft

 Teljes ellátás napi háromszori étkezés szállással: 1.900,-Ft + szállásdíj

Felnőtt étkezés 2.500,-Ft

– Reggeli:      500 Ft

– Ebéd:       1.100 Ft

– Vacsora:     900 Ft

 Teljes ellátás napi háromszori étkezés szállással: 2.250,-Ft + szállásdíj

Kiemelt étkezés egyéni vendégeink részére külön megrendelhető.

Lakodalom

A menük szabadon változtathatók melyek ára egységesen 6.200,- Ft/fő*

Tartalmazza:

  • háromfogásos esküvői vacsorát
  • éjféli menüt
  • az étterem bérleti díját
  • eszközbérleti díját

* Az ár nem tartalmazza a felszolgálói díjat.

I. menü:

Leves:

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával
(zöldség és hús külön tálon és tálban)

Főétel:

Töltött káposzta
Vegyes sültes tál:
– sajttal, sonkával töltött pulykamell
– gombafej rántva
– roston sült jércemell
– óvári sertés szelet
– párolt rizs
– hasábburgonya
– savanyúság

Éjféli menü:

Sült csirkecomb
Debreceni töltött karaj
Sült tyúk
Majonézes burgonya saláta
Görög saláta
Francia saláta

II. menü:

Leves:

Gyöngytyúk erőleves csigatésztával, zöldségekkel

Főétel:

– Palóc pecsenye
– Szűzérme baconba tekerve,
tejszínes gomba raguval
– Mozzarellával és bazsalikommal
töltött csirkemell rántva
– Burgonya krokett
– Vajas párolt zöldség
– Párolt rizs

Éjféli menü:

Ropogós kacsacomb
Fokhagymás kacsamáj
Hagymás törtburgonya
Pezsgős lila káposzta

III. menü:

Leves:

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával
(zöldség és hús külön tálon és tálban)

Főétel:

Töltött káposzta
Vegyes sültes tál:
– sajttal, sonkával töltött pulykamell
– gombafej rántva
– roston sült jércemell
– óvári sertés szelet
– párolt rizs
– hasábburgonya
– savanyúság

Éjféli menü:

Borjúpaprikás
Galuska
Savanyúság
Töltött káposzta, tejföllel

IV. menü:

Leves:

Marhahúsleves csigatésztával
(zöldség és hús külön tálon és tálban)

Főétel:

– Vegyes sültes tál:
– Fűszeres májjal töltött sertés
szelet rántva
– Jércemell sajttal baconba tekerve
– Sertés flekken
– Gombafej rántva
– Rántott karfiol
– Gombás rizs
– Petrezselymes burgonya
– Saláta

Éjféli menü:

omonyvölgyi töltött hús
(gombával, sonkával, zöldborsóval töltve)
Szűzérmék párizsiasan
Sült csirke
Sült burgonya
Kukoricás rizs
Savanyúsága

Házias, ízes ételek saját éttermünkben - aki itt jár, jól lakik és jóllakik!

Bővebb információ:
06-56-424-705

Étteremvezető:
Kovács Györgyné 30/983-2713